2013. június 5., szerda

TPS-102-2.4 napelemes akumulátor töltő ÚJ - Jelenlegi ára: 14 500 Ft

- Eladó egy TPS-102-2. 4 tipusú napelemes akkumulátortöltő.
- Meglepetés helyett!
Tudva levő, hogy a luxus autókon kívül is a mai modern autók tele vannak olyan elektronikákkal amik állás közben is fogyasszák az akummulátor teljesítményét. /riasztó, imobilieser, transpander. idő mérő óra, központi elektronikai felügyelő rendszer, távirányítós ajtónyitó rendszer, stb.
- Mivel én a jármű iparban tevékenykedem tőbb évtizede, így sokszor találkoztam olyan esettel mikor a mentés olyan ügyfélnél volt szükséges akinek állás közben lemerült az új garanciális akkumulátora. A gond a következő: egy önindítás annyi áramot vesz ki az akkumulátorból amennyit 20 perc járatás vagy 5 km megtétele alkalmával tudunk visszapótolni. Tudva levő, hogy az autó menet közben sok más fogyasztója is terheli az akkumulátort. /világítás, klima, ventilátor motor, elektromos ablak, központi zár, ablakfűtés, hifi, rádió, elektromos fűthető tükör - üllés és még számtalan fogyasztó.
A generátor nem tud kis távolságok megtétele alkalmával annyit visszatölteni az akkumulátorba, mint amennyit kiveszünk. /télen a minuszokban a helyzet még rosszabb.
Na már most a mentés és technikai segítség kérés idő és sok-sok, nagyon sok pénz. Ez csemege a szervizeknek, akik úgy gondolkodnak, hogy akinek ilyen autója van annak van elég pénze és kedvessen, mosolyogva meg lehet kicsit fosztani a klienst. (" belső szlogenjük, hogy aki egyszer beesik azt el kell gáncsolni") Áram nélkül a BMW Mercedes, stb. amiknek az akkumulátora a csomagtartóban van nem is olyan egyszerű kinyitni sem, amit csak akkor tud meg az ember, ha egyszer mát pórúl járt.
A Lexus is hiába hybrid, az inditó akkumulátora ugyan ebbe a helyzetbe került az én fönököm esetében pályafutásom során.
- A megoldást én találtam meg ami az óta elterjedt, de még nem elég közismert. (1998 ben Ausztriában Brunn am Gebierge ben)
A módszert az óta is sikeresen alkalmazom mint flotta menedzser fönökeim teljes megelégedésére. Gyakran utaztak üzleti útra külföldre és 2 hét után a Lexus, BMW, és Mercedesek mind mozgásképtelenné váltak pedig elutazásuk előtt a szakszervízek vizsgálták át őket.
- A készüléket az egyik üvegre tapadókorongozva csatlakoztatjuk a kábelt a szerkezetbe a másik végét meg a szivargyújtóba, vagy csipeszekkel az akkumulátorra. Megfelelő akár mesterséges fény esetén is  elég erős a töltéshez. Lásd a fotón
/ Egy ismerősőm a napellenzőre rögzítette én pedig a műszerfalra téve használom .
Ami nem csak a nap hanem már a mesterséges fény és borús időben is tölti az akkumulátort. A lényege a folyamatos cseptöltő elmélete és az akumulátorban való folyamatos ion vándorlás fentartása
- Alkalmas motorkerékpár, autó, elektromos autó, lakókocsi, hajó akumulátorainak napenergiával való töltésére.
/Saját autóm műszerfalán is mindig kint van és egy márkátlan névtelen akumulátorom van 7 éve multinál vettem és gond nélkül megy télen nyáron az autóm.
Összes papírjával eredeti dobozában adom 1 év garanciával. /amihez a teljes eredeti csomagolást addig meg kell őrizned.
Számolj, hogy mi a több ez vagy akár egy mentés kérés bár kitől a lemerült, vagy gyenge, esetleg tönkrement akkumulátorod miatt?
Magyar nyelvű leírás van hozzá.
Tulajdonságai: 350 x 215 x 13 mm 740 gramm
- polaritásvédelem,   12 Voltos akkumulátorhoz 180 Amperig, - salétromosodás védelem, - túltöltés elleni védelem, polaritás védelem, csepp álló - automata,
-Vannak nagyobb teljesítményű solar töltők is, de ezek elegendőek erre a célra.
- Ha autód gyújtás levételekor vagy indítókulcs kivételekor in aktiválja a szivargyújtót akkor is van megoldásom, de mindent itt leírni nincs mód.
Érdeklődj, mert ha nincs nekem raktáron akkor a termékeket külföldről  kizárólag rendelés után hozatom be ezért maximum 10 - 14 nap mire továbbküldve postázni tudom.
ENNEK TUDATÁBAN LICITÁLJ!
Te csak a belföldi posta díjját téríted.
A piaci körülmények miatt várhatóan emelkedik az ára a közeljövőben



Jelenlegi ára: 14 500 Ft

Az aukció vége: 2013-06-09 16:28
. TPS-102-2.4 napelemes akumulátor töltő ÚJ - Jelenlegi ára: 14 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése